Zoran wrote:Inače, Ire je bila online ali nije ništa komentirala.
Od kada ima dečka, nije ju više briga ni za Sferu ni za SF.
Tako i ja. Otkad imam curu, više ne dobivam nagrade. Idem odmah večeras prekinut s njom, kvragu!
Moderator: niniane
Zoran wrote:Inače, Ire je bila online ali nije ništa komentirala.
Od kada ima dečka, nije ju više briga ni za Sferu ni za SF.
Ire wrote::P ire se cijeli božji dan zajebaje sa satnicom i nema vremena za vaše travestije!

SAMSUILUNOV OTAC wrote:Ja sam za to da se dodjeljuje ekvivalent Zlatne maline za priče. Svemirski šljam ili tako nešto. Pa da se onda na dodjeli SFera ide prvo SFera za minijaturu, pa Svemirski šljam za minijaturu, pa Sfera za kratku priču, pa šljam za kratku priču... Unijelo bi dašak svježeg zraka u dodjelu (a možda i dašak krvi). I gotovo sigurno se ne bi izostavljale kategorije.

Zoran wrote:SAMSUILUNOV OTAC wrote:Nego što se tiče nagrade za najgore među nama. Pade mi na um da bi u imenu također trebala imati SF, kao i SFera. Pa mi pade na um da bi se mogla zvati Svemirska Fekalija, npr.
Divna ideja.
Trebalo bi napravit skulpturu. Pitat ćemo nelchee ako može od fimo mase.

Xaotix wrote:SAMSUILUNOV OTAC wrote:Ja sam za to da se dodjeljuje ekvivalent Zlatne maline za priče. Svemirski šljam ili tako nešto. Pa da se onda na dodjeli SFera ide prvo SFera za minijaturu, pa Svemirski šljam za minijaturu, pa Sfera za kratku priču, pa šljam za kratku priču... Unijelo bi dašak svježeg zraka u dodjelu (a možda i dašak krvi). I gotovo sigurno se ne bi izostavljale kategorije.
Uz ovaj prijedlog sa žiriranjem čiča miče, ne bi bilo bikakvog novog daška... sve bi se dijelilo između buce i još dva tri imena
Ali već vidim pojedince koji će se u ganjanju bilo kakve nagrade potruditi napisati barem po jedno stravično djelo iz svake kategorije. Nema žirija koji je dosta labilan da to preživi...

Xaotix wrote:Zašto gnjaviti nelchee? Može to i žiri. Ionako će se usrati od muke...
A odmah smo dobili i transparentnu, lako mjerljivu kvantitativnu metodu ocjenjivanja.

SAMSUILUNOV OTAC wrote:Zašto kvragu buco još nije na ovom forumu, sad bi bilo zanimljivo vidjet njegove reakcije.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests