Od ljubavi tvoje
Drugi nam sreću kroje
Tužni smo oboje

Moderator: Xaotix
Pržiš mi dušu na laganoj vatri
Ne!
To nije vatra!
To je plamen!
Ire wrote:nagradna igra: tko pogodi odakle je ovaj citat, dobi jedan sprženi CD (na kojem Ire pjeva "is you is or is you ain't my baby") ..Pržiš mi dušu na laganoj vatri
Ne!
To nije vatra!
To je plamen!

Bubba Zanetti wrote:Koja pljuga od pitanja.
Tom i Jerry u vjerojatno najboljoj epizodi gdje Tom zgodnoj maci pod prozorom mlati po bajsu sve u šesnajst i pjeva:
Is you is or is you ain't my BEJJJBEEEEJJJJ!!!!
I mislim da je kod citata mala greškica jer na kraju mislim Tom spominje nekakvu lomaču, a ne plamen.
Al nisam siguran.
![]()

Bubba Zanetti wrote:E...
Kad smo već kod legendarnih crtića da li je ko gledao i da li se sjeća jednog u kojem nekakv ludi žabac sa polucilindrom pjeva:
Hello, my baby! Hello, my honey! hello, my ragtime gal!
Izitpajn wrote:Slična scena i ista pjesmica je u SpaceballsimaKraj filma, ekipa ulazi u svemirski birc, za stolom sjedi posada Nostroma (isti glumci i sve) i onda jednom od njih pozli, padne na stol, iz trbuha mu izađe alien i zapjeva...

SAMSUILUNOV OTAC wrote:Kad smo već kod Bugsa, sjeća se tko one epizode kad mama lešinar uči sina lešinara kako se lovi pa ga tjera da ulovi Bugsa, al on ne želi izaći iz gnijezda i stalno se idiotski smije i govori no, no, no, no, no...?
I još nešto. U nekoliko epizdoa Bugsa se usred jurnjave ili slične skcije pojavljuje crna vrana, koja polako prolazi ekranom spuštene glave i svakih nekoliko koraka poskoči i uvijek ju prati ista glazba. čim se pona pojavi, akcija se zaustavlja, muzika prestaje i svi ju ukočeno promatraju kako polako hoda. čim nestane s ekrana, akcija se nastavlja kao da se ništa nije događalo.
Kome god to pričam, nitko se ne može toga sjetiti. Recite mi da ne patim od halucinacija.![]()

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests