Izitpajn wrote:Kasnije te ve?eri...
- o?u prĹžilicu
- o?u da radi
- o?u da se ono [?]to sprĹži moĹže jednog dana i pro?itati
- o?u da ne ko[?]ta puno vi[?]e od 200-300 kuna (sude?i po spomenutim cjenicima, to je realno; ako sam ne[?]to krivo shvatio, molim da me netko ispravi)
Ako imate ne[?]to za preporu?iti, slobodno. Isto tako, zanima me jel zna netko [?]to zna?e oznake "bulk" i "retail" uz pojedine tipove.
'vako:
Ne znam kako sada stoje stvari sa cijenama i time i sli?nim, ako je ikako mogu?e poku[?]aj nabaviti neku prĹžilicu od LiteOn-a, nije [?]to ju ja imam, ali je zbilja kvalitetna.
Ovaj model s kojim sam ja do[?]ao u dodir, je izvrstan, ima tzv. burn-proof (te[?]ko da moĹže "pokvariti" CD), brz je, tih je, kvalitetan je... uz dobar softver... ma milina... Ne znam mu to?no model, znam da je 48x/12x/48x i da je za "svoje" vrijeme (oko godinu dana mjesec dva vi[?]e-manje) bio "vrisak".
E sad, ako me siroto pam?enje ne vara, "bulk" je hardveraj na hrpe, uglavnom za direktnu ugradnju u novo-izra?uju?e se strojeve, predvi?en za "tvornice" PC-a, obi?no jeftinije u ve?im koli?inama, bez ikakve dodatne opreme, osim samih sebe. "Retail" je hardver predvi?en za daljnju prodaju, stoga i ljep[?]e upakiran, sa priru?nicima i softverom.
Tako, toliko od mene...

hvala puno mislim da ?u to i napraviti! :mrgreen: