hvala:)

Mjesto za rasprave o svemu onom što drugdje nije našlo mjesta.

Moderator: Xaotix

hvala:)

Unread postby dinger » 12 Jun 2004, 18:37

Samo toliko: sada pisem dizertacni rad o fantastici u Hrvatskoj i vrlo sam vam zahvalna za ove stranice i sve sto objavljujete na internetu..:)
dinger
Ewok

Unread postby Klara » 12 Jun 2004, 20:11

:flower:

Želim ti puno uspjeha! I nadam se da ?emo mo?i pro?itati to [?]to pi[?]e[?] kada bude zavr[?]eno :;
Klara
Ancient

Unread postby L.Z. » 12 Jun 2004, 20:42

col, pošalji nam na nosf kad završiš pa da pročitamo
Život je samo san na putu do smrti
L.Z.
Ancient

Unread postby ban » 12 Jun 2004, 21:40

Hvala dinger :)
Nego, dajte ljudi, nosf bas i nije neki izvor za hrvatsku fantastiku. Dajte ovamo nasunce sve linkove koje znate dasu relevantni!
ban

Unread postby Ire » 13 Jun 2004, 12:09

evo ovako napamet..

PREGLED KNJIGA IZDANIH U HRVATSKOJ PO TEMATSKIM KATEGORIJAMA - sasvim jasno o ?emu se radi

MEZMERINA STRANICA FANTASTIKE :dontknow: tu nisam nigurna što se da na?, al vrijedi pokušat..

SLAVENSKA MITOLOGIJA :mrgreen: ova stranica bi mogla biti korisna za istraživanje podloge..

ne znam jel to što pomaže..
Instant Geek. Just Add Coffee.
Ire
Phd In Horribleness

Re: hvala:)

Unread postby davors » 13 Jun 2004, 12:17

dinger wrote:Samo toliko: sada pisem dizertacni rad o fantastici u Hrvatskoj i vrlo sam vam zahvalna za ove stranice i sve sto objavljujete na internetu..:)

Hej, hej, hej: ako je o ovome bilo rijeci prije, nisam stigao primijetiti... a jako me zanima. Sto znaci "dizertacioni rad"? Doktorat? Gdje, na kom sveucilistu, na kom studiju? Ako je u pitanju doktorska disertacija, onda bi to moglo biti nesto vrlo zanimljivo, korisno i objavljivo... ako je u pitanju tek diplomski rad, iasto bi moglo biti zanimljivo i korisno...

Sto u kontekstu ovog rada znaci "fantastika u Hrvatskoj"? SF? Fantasy? "Fantasticari" u smislu knjizevne generacije 1970-tih, tzv. "borhesovaca"? Knjizevne obrade mitoloskih tema? Polje je prilicno siroko, daj malo vise objasnjenja, pa ce onda biti i boljih naputaka...

Davor
davors
Ancient

Unread postby Ire » 13 Jun 2004, 12:18

e sad sam išla guglat, pa evo još par..

FANTASY - ovo je još uvijek u izradi al kažu da bit ?e..

WORLD OF FANTASY

FANTASY U HRVATSKOJ

RAZGOVOR S NORMOM C. REY ("PRODOR")

:alien:
Instant Geek. Just Add Coffee.
Ire
Phd In Horribleness

Unread postby davors » 13 Jun 2004, 15:17

ire wrote:e sad sam išla guglat, pa evo još par..
FANTASY U HRVATSKOJ

Ma cek malo, sto je ovo? Netko ima viska novaca pa ne zna sto bi s njima? Zna li itko tko stoji iza ovog "projekta"?

Davor
davors
Ancient

Unread postby ban » 13 Jun 2004, 16:53

davors wrote:Zna li itko tko stoji iza ovog "projekta"?

Broker-info i Udruga Wizard
cekaj, Montoya, zar se nisi ti vec o ovome raspitivao na forumu? Ne mogu nigdje naci taj post :shock:
ban

Unread postby Indigo Montoya » 14 Jun 2004, 13:43

Jesanm, jesam prije jedno dvanaest stotina blinxa... no ni onda baš kao ni sad o?igledno nitko nije ništa znao o spomenutom...
:blob:
Image
Indigo Montoya
Ancient

Unread postby davors » 15 Jun 2004, 09:33

ban wrote:
davors wrote:Zna li itko tko stoji iza ovog "projekta"?

Broker-info i Udruga Wizard

Je, al koji su to ljudi? Na njihovom se webu ne spominje nijedno ime... Mislim, u redu je da bilo tko pukne natjecaj za novo stvaralastvo, i da se objavljuje sto vise toga, ali ako netko ima novaca za nesto plasirati vani, u redu bi bilo pokusati skupiti najbolju kvalitetu, a o tome ce vise ljudi svakako vise znati, pogotovo oni koji se time bave...

Davor
davors
Ancient

Unread postby ban » 15 Jun 2004, 18:03

Pa meni cijela ta stvar izgleda cudno (ako netko tko je to pokrenuo ovo cita, nek se samo javi i malo nam demistificira stvar ;) ).
Mislim, samo vi nama posaljite price, a mi cemo to vec negdje objaviti. Mozda kao e-knjigu, mozda i na engleskom, mozda su u sumi i tako dalje ....
ban

hvala 2...:)

Unread postby dinger » 22 Jun 2004, 15:01

Vrlo ste dobri, decki i cure..:) Davoru: jest, kontaktirala sam te prije, polako ide zbog obiteljskih stvari, i moram priznati: samo diplomski rad... ali, moj je profesor rekao da bi smo mogli i dalje s ovakvom temom... vidjet cemo.
Za sad. Uzivajte. Svi.
dinger
Ewok

Unread postby Jurica Palijan » 17 Aug 2004, 16:44

Premjestio sam ovu temu ovamo iz foruma o esef fandomu jer mi je izgledala kao da se ne dotice esef fandoma. Ako netko u mom postupku vidi problem, neka kaze odmah ili neka zauvijek zasuti.
Jurica Palijan
Ewok

Next

Return to /NOSF/etc