MadDog wrote:Volim kada se Jurica vrati sa godišnjeg nabrušen na nekoga na koga bolje da nije, po?ne izigravati boga i batinu i sve gura pod tepih... naravno, no kuda ?e... nosf/etc je rješenje... svo sme?e ide tu...
Ovime se službeno zahvaljujem na moderatorstvu nad ovim dijelom nosf foruma...
ban, I resign... ionako nikada nisam obavljao svoju dužnost, pa je i red da me smijeniš, a protiv Jurice ne mogu, da ga (i tome sli?no)... a i ne sva?a mi se...
Nisam se okomio ni na koga, samo sam pokusavao raditi ono sto bih kao moderator i trebao. Nisam ti one dvije teme prebacio jer su smece, nego jer mjesta za njih nema ni na kojem drugom forumu, a definicija nosf/etc-a je da je o svemu i svacemu. Jos manje sam ih prebacio jer te mrzim i jer ti zelim napakostiti, pogotovo jer mi dosad nisi dao nikakvog povoda za to. Kraj tvog posta mi izgleda kao djetinjasti ultimatum (naljutili ste me pa se vise necu igrati s vama ako me ne udobrovoljite, ali vi cete me sigurno udobrovoljiti jer ce vas u protivnom gristi savjest). A ono "protiv Jurice ne mogu..." je bio nizi udarac od moje prosle recenice. Ja se nisam namjeravao svadjati, ti se nisi zelio svadjati, ali tvoj post je bio cista evokacija svadje.