Moderator: Xaotix

Znaš li možda neku od njih?Izitpajn wrote:Zahvaljujem na informaciji da je "postojalo nekoliko aplikacija"Znaš li možda neku od njih?
Inače, onaj bandwidth monitor nikako da skinem, stalno prekida download...

MadDog wrote:Izitpajn wrote:Zahvaljujem na informaciji da je "postojalo nekoliko aplikacija"Znaš li možda neku od njih?
Pa ti znaš da od mene uvijek možeš dobiti točnu, pouzdanu i nadasve korisnu informaciju...![]()
No, s obzirom da sam izlapeo načisto, i da se, eto, hvalim, kako koristim, onaj internet što juri prestao sam pratiti promet, što mom ISP-u ide u prilog i u blagajnu, znam, ali tako je...
Zadnje sam pratio promet neposredno prije prelaska sa modema na ADSL, a čemu će sada biti ubrzo 5 godina, tako nekako... sorry... ti se možda sjećaš koje si aplikacije koristio prije 5 godina, me ni je to isparilo...

writer16 wrote:MadDog wrote:Izitpajn wrote:Zahvaljujem na informaciji da je "postojalo nekoliko aplikacija"Znaš li možda neku od njih?
Pa ti znaš da od mene uvijek možeš dobiti točnu, pouzdanu i nadasve korisnu informaciju...![]()
No, s obzirom da sam izlapeo načisto, i da se, eto, hvalim, kako koristim, onaj internet što juri prestao sam pratiti promet, što mom ISP-u ide u prilog i u blagajnu, znam, ali tako je...
Zadnje sam pratio promet neposredno prije prelaska sa modema na ADSL, a čemu će sada biti ubrzo 5 godina, tako nekako... sorry... ti se možda sjećaš koje si aplikacije koristio prije 5 godina, me ni je to isparilo...
pa ček zakaj si pratio promet kad si bio na modemu kad baš o tome nije modem ovisio nego o vremenu koje si proveo na netu?
ako sam što izvalio sorry.
ja sam generacija rođena u ADSL-u pa mi je to sve nepoznati pojam
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest