U Me?imurju ?ini mi se u kukuruzu, a u Hercegovini na travnjaku u obliku kru[?]ke.
Vanzemaljci ili trik?
Posjet "malih zelenih" ili skretanje pozornosti pred turisti?ku sezonu?
Ĺ to mislite o tome?

Moderator: Xaotix

U Me?imurju ?ini mi se u kukuruzu
a u Hercegovini na travnjaku u obliku kruške
Hrvoje wrote:Evo, danas u novinama ?itam kako su znanstvenici obavili mjerenja i nisu prona[?]li nikakva zra?enja karakteristi?na za ovakve pojave.
Bahod wrote:Hrvoje wrote:Evo, danas u novinama ?itam kako su znanstvenici obavili mjerenja i nisu pronašli nikakva zra?enja karakteristi?na za ovakve pojave.
što bi ovu pojavu zapravo okarakteriziralo kao neobi?nu
kakva su zapravo karakteristi?na zra?enja??
Bahod wrote:Hrvoje wrote:Evo, danas u novinama ?itam kako su znanstvenici obavili mjerenja i nisu pronašli nikakva zra?enja karakteristi?na za ovakve pojave.
što bi ovu pojavu zapravo okarakteriziralo kao neobi?nu
kakva su zapravo karakteristi?na zra?enja??

Izitpajn wrote:Tahionska, s obzirom da se radi o manifestaciji jedine sile u svemiru koja se [?]iri brĹže od svjetlosti
Romantica wrote:Evo ja ?u prva izre?i svoje mišljenje.
O Me?imurju ne mogu previše pri?ati jer sam vijest samo ?ula a ne i gledala u dnevniku, ali za Hercegovinu ?u ispaliti pa što bude ... bude!
Naime, mene je jedna stvar ubola u o?i. Miseriozan znak u obliku kruške stoji na travnjaku a u sredini tog travnjaka ponosito stoje dva drveta kojima nije ništa. Niti su slomljeni, niti su spaljeni![]()
Pa hebi ga ako je nešto tu sletjelo valjda bi barem neki trag ostao na tim drve?ima, ili moj mozak radi sto na sat.
Ne znam, možda sam malo skepti?an ali mislim da Hercegovci rade sebi promi?bu prije turisti?ke sezone. :!:

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest