Bahod wrote:pa ne pući ih za tebe nego za mene
za koga god, lejmerski je

Moderator: TB
Bahod wrote:pa ne pući ih za tebe nego za mene

Bahod wrote:već sam je negdje prije vidio i ostala mi je u sjećanju - istina ne po glumi - spaj kids?

), ali moram priznati da me nije naročito impresioniralo. Cijelo vrijeme sam imala osjećaj deja vua, kao da sam sve viđeno tamo već vidjela u nekom malkice drugačijem izdanju negdje drugdje...

Ire wrote:na zahtijev forumašice, daljnje rasprave o dijelovima tijela nalaze se ovdje, u ovoj dretvi pišite o seriji
)holda bilo mi je samo: aj više svrši (
)
niniane wrote:niniane wrote:Nakon prve epizode "Xene" sam bila zaljubljena i deklarirani ovisnik...

Glupinickname wrote:niniane wrote:niniane wrote:Nakon prve epizode "Xene" sam bila zaljubljena i deklarirani ovisnik...
![]()
Sviđa mi se ovaj smajli.
Ire wrote:ok, njesra.
gledanje ove serije smatram gubljenjem vremena. scenariste i ine treba zatući jer su toliko neinventivni i jadni.
sasvim zasluženo ukidanje nakon 13 epki. čak milosrdno. ja bih ih ukinula nakon ove 3.

Glupinickname wrote:You people no fun!![]()
Ire wrote:ok, njesra.
gledanje ove serije smatram gubljenjem vremena. scenariste i ine treba zatući jer su toliko neinventivni i jadni.
sasvim zasluženo ukidanje nakon 13 epki. čak milosrdno. ja bih ih ukinula nakon ove 3.
niniane wrote:Što, pa meni je Xena baš zakon

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest