Moderator: TB
i dao mi ga, a njegov komentar, čovjek ga je pogledao a u njegovu obranu mogu samo reći da nije neki fan SF-a: Ma to ti je nešto o rudarenju na Mjesecu, tipovi tamo nešto kopaju i tako to. 

galaxie500 wrote:Otprilike je milijun priča u SF-u napisano (i zadnjih nekoliko mjeseci sam ih pročitao nekoliko - jedna izvrsna Chrisa Becketta) na temu prebacivanja cjelokupnog pamćenja iz osobe u osobu, osobe u klona, osobe u kompjutor, osobe u virtualnu realnost, osobe u nanosvijet (pogledaj Strossa, Bearov Eon i još milijun knjiga i priča). Prema tome eto ti objašnjenja kako klon zna sve ono što je njegov prethodnik znao.

Sandman wrote:galaxie500 wrote:Otprilike je milijun priča u SF-u napisano (i zadnjih nekoliko mjeseci sam ih pročitao nekoliko - jedna izvrsna Chrisa Becketta) na temu prebacivanja cjelokupnog pamćenja iz osobe u osobu, osobe u klona, osobe u kompjutor, osobe u virtualnu realnost, osobe u nanosvijet (pogledaj Strossa, Bearov Eon i još milijun knjiga i priča). Prema tome eto ti objašnjenja kako klon zna sve ono što je njegov prethodnik znao.
Ček malo, tebi je objašnjenje problema da su SF pisci pisali priče u kojima se to nalazi?
Interesting.

Milena wrote:Sandman wrote:galaxie500 wrote:Otprilike je milijun priča u SF-u napisano (i zadnjih nekoliko mjeseci sam ih pročitao nekoliko - jedna izvrsna Chrisa Becketta) na temu prebacivanja cjelokupnog pamćenja iz osobe u osobu, osobe u klona, osobe u kompjutor, osobe u virtualnu realnost, osobe u nanosvijet (pogledaj Strossa, Bearov Eon i još milijun knjiga i priča). Prema tome eto ti objašnjenja kako klon zna sve ono što je njegov prethodnik znao.
Ček malo, tebi je objašnjenje problema da su SF pisci pisali priče u kojima se to nalazi?
Interesting.
To se zove trop. Oni koji poznaju žanr znaju da objašnjenja za tako nešto postoje, a budući da nisu bitna za priču, autor ih je slobodan preskočiti. Isto kao što nitko neće vrištati "ali nigdje nije objašnjeno kako Milennium Falcon uskače u hiper-svemir".
Return to Alien 2 i 20 000 šarenih aliena
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest