Star wars novi film

Rasprave o SF filmovima

Moderator: TB

Forum rules
Zabranjeno je objavljivanje, slanje, razmjena i promoviranje filmskog sadržaja koji je zaštićen autorskim pravom, a dobavljen nelegalnim putem.

Star wars novi film

Unread postby Hamenaglar » 01 Apr 2007, 12:02

dakle George Lucas je najavio snimanje novog star wars filma, epizoda sedma. Jos uvijek se nezna naslov filma, ali da ce ga bit, bit ce ga! :headbang: :o

weeeeeeee
nema me.
Hamenaglar
Ancient

Unread postby Hamenaglar » 01 Apr 2007, 12:47

jos malo surfanjem sam dosao do nekih informacija. Radnja ce navodno biti smjestena cirka 40, 50 godina poslije epizode 6 i u glavnoj ulozi nece biti Luke Skywalker, vec njegova djeca. Prica se da ce Harrisson Ford ponovo postati Han Solo, naklapanja su da ce Jeremy Irons glumiti ostarjelog Luke-a, naravno Han i Luke se pojavljuju samo kao cameo uloge. Sto se tice ostalih uloga spominju se Christian Bale, Keira Knightley, Heath Ledgere, te Chris O'Donnel kao glavni negativac, a u redateljsku stolicu ce uskociti James Cameron.

Cini se da se Lucas odlucio ovog puta iskesirati lovu ne samo za efekte vec i za osoblje.
nema me.
Hamenaglar
Ancient

Unread postby Nazir » 01 Apr 2007, 12:54

Hmmm, stvarno ne znam dal da budem sretan zbog ovoga :shaking:
Image
Nazir
Ancient

Unread postby Bubba Zanetti » 01 Apr 2007, 13:18

Nazir wrote:Hmmm, stvarno ne znam dal da budem sretan zbog ovoga :shaking:

Mislim da si nasaoničen. :D :D
Pogledaj malo koji je danas datum.
:D :D :D :D :D
Perhaps it's the result of an anxiety.
Bubba Zanetti
Pa'u 10. razine

Unread postby Aleksandar Ziljak » 01 Apr 2007, 13:19

Nazir wrote:Hmmm, stvarno ne znam dal da budem sretan zbog ovoga :shaking:

Pa sad, ovako, ako se Cameron vrati u formu iz osamdesetih... Iako, Cameron svako malo nešto najavljuje ili je najavljivan...
A. Ziljak
Aleksandar Ziljak
Ancient

Unread postby TB » 01 Apr 2007, 19:13

Hamenaglar wrote:jos malo surfanjem sam dosao do nekih informacija. Radnja ce navodno biti smjestena cirka 40, 50 godina poslije epizode 6 i u glavnoj ulozi nece biti Luke Skywalker, vec njegova djeca. Prica se da ce Harrisson Ford ponovo postati Han Solo, naklapanja su da ce Jeremy Irons glumiti ostarjelog Luke-a, naravno Han i Luke se pojavljuju samo kao cameo uloge. Sto se tice ostalih uloga spominju se Christian Bale, Keira Knightley, Heath Ledgere, te Chris O'Donnel kao glavni negativac, a u redateljsku stolicu ce uskociti James Cameron.

Cini se da se Lucas odlucio ovog puta iskesirati lovu ne samo za efekte vec i za osoblje.

Znas da to dobro zvuci i da bi bas to volio vidjeti. Ali slutnja mi govori da je u pitanju prvoaprilska sala.
TB
Ancient

Unread postby corwin » 02 Apr 2007, 17:21

a nešto se šuškalo o tome još prije godinu dana :dontknow:
sorry zbog gramatike
corwin
Ancient

Return to Alien 2 i 20 000 šarenih aliena