Moderator: Xaotix

jbt wrote:cajna pasteta

jbt wrote:U mljekari sam radio, prijateljski savjet: nemojte jesti vindijin svjezi sir slijedecih 2-3 tjedna.

jbt wrote:Jetrena a-okay, govedja isto, pileca i pureca se ustvari rade od filea(nemres blivit!)
nelchee wrote:jbt wrote:U mljekari sam radio, prijateljski savjet: nemojte jesti vindijin svjezi sir slijedecih 2-3 tjedna.
što, iz osvete si u kotao ispustio potomstvo?![]()

SAMSUILUNOV OTAC wrote:Radije ću jesti rogove i mljevene njuške nego pušiti. Neću tako lako dobit rak pluća, neće mi zubi bit žuti, neće mi smrdit iz usta i odjeće, neću ubijati ljude oko sebe koji ne puše, neću trošit tolike novce pa kukat kako nemam za kruh, a ni kašalj me neće moriti.

(To ja pokušavam navući pušače da prestanu jer kad za par mjeseci stupi na snagu zakon o zabrani pušenja na javnim mjestima...
) Naravno, ne pogađaju te stvari kumulativno svakoga pušača, al uvijek su tu negdje bar neke od njih. Ja bih prvi volio da nije tako, al jebi*a, TDR ih takve proizvodi, ljudi ih takve kupuju i dokle god TDR ima svoju računicu u takvoj raboti, proizvodit će i dalje takve cigarete. Baj d vej, nedavno sam negdje pročitao da su napravili električne cigarete iz kojih izlazi samo vodena para. Ne smrde, ne možeš se ni razbolit od njih, nema katrana u njima, a opet zadovoljavaš svoju potrebu za nikotinom.Users browsing this forum: No registered users and 1 guest