A *bem ga ja, već par puta ista fora, pokrenem topik, krene rasprava i onda forum crkne ne čudi me da se nitko ne trudi postati išta, fatalistički očekuju da će forum pasti kad nešto napišu
Mrzim jer zbog gužve na poslu ne mogu uživati u predbožićnom raspoloženju. Nemam vremena slušati cheesy muziku, gledati cheesy filmove, nemam vremena peći kekse & kolače u megalomanskim količinama, raditi čestitke & slične stvarčice koje me vesele. Mrzim da je kupnja božićnog drvca postala projekt kojeg treba iskoordinatrati 3 dana unaprijed! Mrzim jer nemam vremena ići u Zagreb! Mrzim mrzim! It's the season to be jolly MY ASS!
kako je to užasavajuće imati neke čarape koje totalno kao osušuju stopalo i ima se osjećaj plastičnosti i jeftinoće čarape i najradije bih bio bos zbog takve čarape ili nosio rasparene čarape, ali ugodnije ali onda je moguć osjećaj užasne diskrepancije između dva stopala jer svako bi imalo drugačiju čarapu gdje uopće nestaju moje čarape i zašto su sve rasparene je bolje pitanje hejt.
Par dijagnostičkih pitanja: - poskakuje li veš mašina svaki put kad pere? - udara li pritom demonstrativno o zid/kadu/pored čega već stoji? - rasparuju li se samo čarape od umjetnih materijala ili i pamučne? - bi li rekao da ti je dosad već utjerala strah u kosti?
Ako je odgovor na ova pitanja "da", definitivno trebaš egzorcista.
niniane: Pegazari zasad još nisu. Točnije, jesu, ali samo u mojoj glavi i svijestima onih koji su bili prisutni kad su malo isplivali iz moje glave. Živim u nadi da će Pegazari u neko dogledno vrijeme iz stanja bivstvovanja u mom umu prijeći u stanje "oni jesu". uglib: Ti jesi Pegazar, definitivno.
mrzim kad je subota, danijela je dezurna, filmsko vece su mi otkazali SVI(6 ljudi!!), a sve sam RSSove procitao. pas mater da pas mater psecu materinsku.